Cautare

2539 de rezultate pentru "sambata 16" (7.06 secunde)
Liderul PNŢCD, Marian Milut, i-a cerut, luni, lui Tariceanu sa semneze pana sambata protocolul dintre cele doua partide, care ar permite intrarea taranistilor in Parlament candidand din partea PNL.
Membrii CNC al PNŢCD au adoptat, sambata, o rezolutie conform careia conducerea partidului este cea reprezentata de Marian Milut, aleasa in 2007, iar colaborarea electorala cu PNL va continua.
Premierul Romaniei si, totodata, presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, va veni sambata, 11 octombrie, la Oradea. ... Sambata, 11 octombrie, la ora 13, la Arena Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, 16 filiale din Transilvania ale Partidului National Liberal isi vor prezenta candidatii pentru Parlamentul Romaniei.
Europarlamentarul Gvlavakis Ioannis a efectuat sambata o vizita in comuna Matca, la initiativa parlamentarului galatean Constantin Dumitriu pentru a vedea cu proprii ochi solariile si produsele legumicole din zona, dar si pentru a oferi solutii de valorificare mai eficienta a acestora.
Europarlamentarul Gvlavakis Ioannis a efectuat sambata o vizita in comuna Matca, la initiativa parlamentarului galatean Constantin Dumitriu pentru a vedea cu proprii ochi solariile si produsele legumicole din zona, dar si pentru a oferi solutii de valorificare mai eficienta a acestora.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a incercat sambata sa acrediteze ideea ca, in cadrul aliantei de guvernamant PSD - PD-L, doar formatiunea sa politica este de partea pensionarilor si a angajatilor din sistemul bugetar.
Cel mai tanar prefect al Doljului a depus sambata juramantul, in prezenta unui mare numar de pesedisti din parlament si guvern. Florin Stancu, cel mai tanar prefect pe care l-a avut vreodata Doljul (33 de ani), a fost instalat oficial in functie sambata de alt craiovean, secretarul de stat pesedist Mihai Fifor, din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.
Vizita de sambata a presedintelui PSD la Craiova nu a avut darul de a limpezi situatia deosebit de tensionata care exista in Consiliul Judetean Dolj, unde social-democratii nu s-au hotarat daca sa renunte la alianta cu liberalii, pentru a face o noua majoritate cu pedelistii.Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat sambata ca PSD nu este obligat sa se alieze cu PD-L si in teritoriu, asa cum este la nivel central, ci, „de la caz la caz“, se poate alia si cu alte partide.
Presedintele PSD crede ca neacordarea avizului de catre parlament pentru dosarele de coruptie ale politicienilor nu reprezinta principala problema a justitiei in acest moment. Deficientele justitiei din Romania sunt mult mai profunde si nu trebuie reduse la dosarele penale ale liderilor politici, care nu primesc avizul parlamentului pentru a ajunge in instanta, a declarat sambata, la Craiova, presedintele PSD, Mircea Geoana.
Deputatul PNL Gheorghe Dragomir (foto) considera ca bugetul de stat pe 2009, adoptat sambata, “este cel mai prost de pana acum”. ... 100 de ani de la infiintare, moment care va fi serbat sambata, 28 februarie, imediat dupa Delegatia Permanenta.
Totodata, Gyurcsany a fost reales sambata in functia de presedinte al Partidului Socialist Ungar. ... Gyurcsany a fost reales sambata in functia de presedinte al Partidului Socialist Ungar, la cateva ore dupa ce propusese retragerea sa din functia de premier.
El a mentionat ca va purta sambata discutii cu propriii colegi de partid, in vederea deblocarii negocierilor, si va sta de vorba si cu liderii organizatiei judetene a PD-L.
Pedelistii continua si sambata, 16 mai a. ... De altfel, Chirila, care este deputat al Colegiului 14, ce cuprinde si localitatea Murfatlar, isi va inaugura, tot sambata, cabinetul parlamentar din localitate.
Liderii PD-L au facut o serie de critici la adresa PSD, sambata, la Cluj, in cadrul lansarii in regiunea nord-vest a candidatilor partidului la alegerile europarlamentare.
Udrea a avut, sambata, intalniri cu autoritatile locale din Caras-Severin si cu operatorii de turism din zona.
Fortele Navale Romane organizeaza, sambata, "Ziua Portilor Deschise" in porturile militare Constanta, Mangalia, Braila si Tulcea. ... Startul cursei offshore va fi dat sambata, ora 11.
Premierul Boc i-a anuntat, sambata, pe membrii Cabinetului ca doreste asumarea raspunderii Guvernului pe legile salarizarii, pensiilor si educatiei, dorind astfel sa verifice si daca exista vointa politica si daca exista sustinere parlamentara la nivelul coalitiei pentru realizarea acestor reforme.
El a aratat ca statul roman este mai vulnerabil decat oricand, exemplificand astfel cu ceea ce s-a intamplat la Odorheiul Secuiesc, sambata. "Ceea ce s-a intamplat sambata este cea mai buna dovada ca statul roman este acum din nou vulnerabil.
Decizia lui Constantin Simirad de a sustine candidatura lui Traian Basescu la prezidentiale este "cantecul de lebada", in politica, pentru presedintele Consiliului Judetean Iasi si "tradare pe fata, iar tradarea se plateste", a declarat, sambata, la Golesti, judetul Arges, liderul PSD, Mircea Geoana.
Deci, daca este undeva de umblat, si recomandarea mea este sa se uite mai atent primul ministru, este la proprii colegi si sa vada daca nu cumva acolo sunt adevaratele probleme", a declarat Geoana, sambata, la Targoviste.
google-analytics.com